Leveren

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track & trace nummer waarmee u uw online aankopen kunt volgen.

Het is ook mogelijk om uw online bestelde product af te halen in een van onze filialen. Hiervoor kiest u tijdens het plaatsen van uw bestelling de optie afhalen in één van onze vestigingen en selecteert u de gewenste vestiging. u ontvangt dan telefonisch of per e-mail bericht dat de artikelen voor u klaar liggen. Het ophalen van uw bestelling is mogelijk tot 14 dagen na de berichtgeving dat de artikelen klaarliggen. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen. Aan bezorging binnen Nederland (vanaf een bedrag van € 19,95) en het afhalen van bestellingen in een Berden vestiging zijn geen kosten verbonden.

Overig
Controleer direct na ontvangst van de bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-7007810 of vul het contactformulier in.